13 augustus 2020

TUI Cruises breidt uit naar Griekenland vanaf half september

TUI Cruises gaat haar cruises uitbreiden naar Griekenland vanaf 13 september. De nieuwe ‘Blauwe Reisen’ duren 7 dagen en vertrekken vanaf Kreta met onderweg stops in Piraeus en Korfoe. De cruises omvatten 4 zeedagen.

De huidige korte cruises vanuit Hamburg en Kiel, alsook de langere 5- en 7-daagse Panoramische cruises zal TUI Cruises in het aanbod blijven opnemen en zelfs verlengen tot verder in september.

Mein Schiff 6

Gasten zullen met de Mein Schiff 6 op pad gaan van en naar Kreta. Deze cruises bieden voor het eerst ook de mogelijkheid om van het schip af te gaan, wat op de reizen uit Hamburg en Kiel niet kon. Je bezoekt dan Piraeus, Athene, en Korfoe. Gasten zullen verplicht moeten deelnemen aan de excursies die de rederij aanbiedt, zoals ook MSC Cruises dit vanaf half augustus zal aanbieden. Samen met de plaatselijke aanbieders wordt een afwisselend excursieprogramma aangeboden. TUI Cruises zorgt ervoor dat er voor iedere gast in principe een plek beschikbaar is.

Verplichte Corona test

TUI Cruises biedt deze cruises alleen aan inclusief vlucht. Dit uiteraard om te garanderen dat je als passagier ook tijdens de heen- en terugreis uit kunt gaan van de hoogste hygiëne standaarden. Om ongecontroleerde contacten te vermijden, mogen gasten niet individueel naar het schip toereizen.

Vanaf afvaarten in september en dus ook voor de Griekse reizen, moeten passagiers een negatieve Covid-19 test kunnen aantonen. Deze test is inclusief in de reisprijs.

Prijs

De cruises vanaf Kreta zijn beschikbaar vanaf €1299 p.p. in een balkonhut of €1899 in een suite, beide dus inclusief vluchten en premium all-inclusive, waarbij fooien, veel soorten drankjes en maaltijden inbegrepen zijn.