19 november 2019

Tweede cruiseschip Virgin Voyages, Valiant Lady, gaat in Europa varen

Virgin Voyages heeft dinsdag bekendgemaakt dat haar tweede cruiseschip in de vloot de naam Valiant Lady krijgt. De naam is geïnspireerd op het Latijnse woord valere en van het Franse woord vaillant wat ‘sterk’ en ‘moedig’ betekent. Het zusterschip van de Scarlet Lady, die volgend jaar in de vaart komt, gaat vanaf mei 2021 8-daagse routes varen in de Middellandse Zee met Barcelona als thuishaven. De verkoop voor de eerste cruises gaat op 19 december van start.

Virgin Voyages biedt met de Valiant Lady 3 verschillende routes aan vanuit Barcelona. De eerste doet Ibiza, Monte Carlo, Marseille en Olbia aan. De tweede gaat naar Ibiza, Toulon, Ajaccio, Marina di Carrara en Cagliari en de derde bezoekt Ibiza, Palma de Mallorca, Malaga en Gibraltar. Naast langere verblijven in elke haven vindt er ook steeds een overnachting plaats in Ibiza.

‘We zijn blij dat we de naam van ons tweede schip – Valiant Lady, kunnen onthullen en onze belofte nakomen om reizigers een nieuwe cruise-ervaring te laten ervaren in dit fantastische deel van de wereld. Onze ‘Sailors’ zullen verliefd worden op de plekken waar we naar toe gaan en de momenten en herinneringen die ze creëren op ons prachtige schip. Er is tenslotte geen betere manier om de zeven zeeën te bevaren dan het op de Virgin-manier te doen’, aldus Tom McAlpin, CEO van Virgin Voyages.

De Valiant Lady (110.000 brutoton) is momenteel onder constructie op de scheepswerf Sestri Ponente van Fincantieri. Begin februari 2019 werd de kiel gelegd van het schip.

10 nachten met de Carnival Miracle


11-daagse cruise naar Skagway
Rederij: Carnival Cruise Lines

 

Meer info

Schip: Carnival Miracle
Vertrekpoort: San Francisco
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 1504.00
Korting: 19 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,218

7 nachten met de Symphony of the Seas


Ontdek het culturele St. Thomas
Rederij: Royal Caribbean International

 

Meer info

Schip: Symphony of the Seas
Vertrekpoort: Miami
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1038.00
Korting: 10 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 934

7 nachten met de Queen Elizabeth


Ga mee op de Queen Elizabeth naar Sydney
Rederij: Cunard Line

 

Meer info

Schip: Queen Elizabeth
Vertrekpoort: Sydney
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1386.00
Korting: 5 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,317