29 augustus 2019

Ultra-luxe cruiseschip Silver Moon te water gelaten in Ancona

Donderdag heeft op de scheepswerf van Fincantieri in het Italiaanse Ancona de tewaterlating plaatsgevonden van Silversea’s nieuwe ultra-luxe cruiseschip Silver Moon. Deze mijlpaal in de bouw werd gevierd tijdens een feestelijk evenement en een traditionele muntceremonie in de aanwezigheid van diverse topvertegenwoordigers van Silversea en Fincantieri. De scheepsbouwer gaat nu beginnen met de werkzaamheden aan het interieur van het zusterschip van de Silver Muse. De Silver Moon (596 passagiers) wordt het 9e cruiseschip in de vloot van Silversea.

Silver Moon krijgt hetzelfde elegante design als de Silver Muse. De publieke ruimtes zullen echter worden verbeterd. de Dolca Vista lounge, de Connoisseur’s Corner, het Pool Deck en de Spa & Fitness Centre krijgen elk een nieuw ontwerp. Ook de restaurants Kaiseki en La Dame worden in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast krijgen La Terrazza, Silver Note, Atlantide, het Arts Café, The Grill, Spaccanapoli, de Panorama Lounge, de Observation Library, de Venetian Lounge en het Casino een plek aan boord.

Het is nog mogelijk om mee te varen met de maiden voyage van de Silver Moon van Triest naar Rome (Civitavecchia) met vertrek op 6 augustus 2020. De Silver Moon zal haar inaugurele seizoen doorbrengen in de Middellandse Zee waarna het in november naar Amerika trekt. Na diverse bestemmingen te hebben bezocht in Centraal Amerika en de Caribbean staat van 7 januari tot 17 maart 2021 een imposante cruise rond Zuid-Amerika gepland waarbij 37 bestemmingen in 20 landen worden bezocht.

10 nachten met de Silver Explorer


Ontdek de parels van Straat Drake
Rederij: Silversea Cruises

 

Meer info

Schip: Silver Explorer
Vertrekpoort: Ushuaia
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 17845.00
Korting: 42 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 10,350

12 nachten met de Silver Whisper


Vaar langs het spectaculaire Trondheim
Rederij: Silversea Cruises

 

Meer info

Schip: Silver Whisper
Vertrekpoort: Tromsø
Reisduur: 12 nachten
Normale prijs vanaf: 7688.00
Korting: 23 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 5,920

7 nachten met de Silver Spirit


Cruise naar Stockholm via St. Petersburg
Rederij: Silversea Cruises

 

Meer info

Schip: Silver Spirit
Vertrekpoort: Stockholm
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 4308.00
Korting: 22 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 3,360