19 februari 2020

VIVA Cruises brengt in juni 2021 haar allereerste nieuwbouwschip VIVA One in de vaart

Riviercruisespecialist VIVA Cruises bouwt momenteel haar eerste eigen schip dat in juni 2021 aan de 10 tellende vloot wordt toegevoegd. VIVA ONE beschikt over hybride technologie, 95 gezellige hutten en suites, drie verschillende restaurants en veel voorzieningen waar gasten van kunnen genieten als zij over de schilderachtige Donau varen.

VIVA ONE maakt haar maiden voyage van 26 juni tot 3 juli 2021 wanneer zij van Frankrijk naar het pittoreske Duitse stadje Passau gaat. Het schip vaart over de Donau en bezoekt diverse Duitse steden waaronder Frankfurt, Miltenberg, Würzberg en Nuremberg. De prijs van deze cruise begint bij €1195 per persoon.

Toekomst merk

VIVA ONE volgt op de recente herlancering van VIVA TIARA. De VIVA ONE wordt het tweede schip dat onder de VIVA Cruises vlag gaat varen. De naam ‘ONE’ refereert niet alleen aan het allereerste schip dat voor VIVA Cruises wordt gebouwd maar is ook gelinkt aan de toekomst van het merk.

Andrea Kruse, COO van VIVA Cruises, zegt: “VIVA Cruises is één van de vele schepen die we in de komende jaren gaan bouwen. We zijn ontzettend enthousiast dat het nieuwbouwschip VIVA ONE onze ideeën, concepten en ontwerpen op de voorgrond zet.”

VIVA ONE is het eerste schip in de VIVA Cruises vloot dat beschikt over state-of-the-art hybride technologie die vriendelijker voor het milieu is. Het schip gebruikt zwavelvrij GTL (gas to liquids) brandstof dat een significante lagere CO2-uitstoot heeft. VIVA ONE reduceert het gebruik van eenmalig plastic aan boord en zal gebruik maken van milieuvriendelijkere materialen.

7 nachten met de Mein Schiff 5


In 8 dagen naar Triest
Rederij: TUI Cruises

 

Meer info

Schip: Mein Schiff 5
Vertrekpoort: Triest
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1099.00
Korting: 14 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 945

13 nachten met de Majestic Princess


14-daagse droomcruise vanuit Sydney
Rederij: Princess Cruises

 

Meer info

Schip: Majestic Princess
Vertrekpoort: Sydney
Reisduur: 13 nachten
Normale prijs vanaf: 2043.00
Korting: 44 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,144

10 nachten met de Caribbean Princess


Ga mee op de Caribbean Princess naar New York
Rederij: Princess Cruises

 

Meer info

Schip: Caribbean Princess
Vertrekpoort: New York
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 1536.00
Korting: 1 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,521