11 maart 2021

Vertrek vanuit Vlissingen met Hondius of Janssonius!

Waterproof Cruises & Expeditions heeft voor 2022 twee unieke expeditiecruises in het programma die zullen starten vanuit Nederland. De Hondius en Janssonius vertrekken in de zomer van 2002 vanuit Vlissingen helemaal naar het noordpoolgebied.

De 12-daagse expeditiecruises starten in Vlissingen en nemen gasten mee op een route naar Spitsbergen. Deze routes gaan langs de kust van Schotland of Noordzee, de Shetlandeilanden en Jan Mayen tot aan het pakijs bij Spitsbergen. Een geweldige reis voor vogelliefhebbers en fotografen.

De routes:

  • Vertrek op 15 mei 2022 met Hondius vanuit Vlissingen naar Aberdeen, Shetland Eilanden (Fair Isle), Jan Mayen, Forlandsundet (Spitsbergen) en eindigend in Longyearbyen.
  • Vertrek op 26 mei 2022 met Janssonius vanuit Vlissingen naar Bremerhaven, Shetland Eilanden (Fair Isle) Jan Mayen, Zuid Spitsbergen en eindigend in Longyearbyen.

Hondius en Janssonius

De nieuwe Nederlandse schepen MV Hondius en MV Janssonius van Oceanwide Expeditions bieden plaats aan 170 passagiers. Bovendien zijn ze zijn één van de meest milieuvriendelijke expeditieschepen van dit moment. Aan boord kan je alle nodige luxe verwachten met tegelijkertijd een gezellige en informele sfeer. Uiteraard bieden de schepen luxe hutten, maar ook de mogelijkheid om als alleenreizende een kamer te delen met anderen.

Cruise met MSC Poesia vanuit Marseille – 5 nachten


Schip: MSC Poesia
Route: Marseille / Barcelona / Rome (Civitavecchia) / Genoa / Marseille
Reisduur: 5 dagen
vanaf:

€ 669

Cruise met Liberty of the Seas vanuit Fort Lauderdale – 4 nachten


Schip: Liberty of the Seas
Route: Fort Lauderdale / Perfect Day CocoCay / Nassau / Fort Lauderdale
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 612

Cruise met Independence of the Seas vanuit Port Canaveral (Orlando) – 4 nachten


Schip: Independence of the Seas
Route: Port Canaveral (Orlando) / Nassau / Perfect Day CocoCay / Port Canaveral (Orlando)
Reisduur: 4 dagen
vanaf:

€ 623