11 december 2019

Voorproefje van nieuwe Cirque du Soleil at Sea shows op MSC Grandiosa

MSC Cruises heeft woensdag de eerste officiele beelden vrijgegeven van de twee gloednieuwe en originele Cirque du Soleil at Sea shows die exclusief worden vertoond op het nieuwe cruiseschip van de Mediterraanse cruisemaatschappij MSC Grandiosa.

In COSMOS, Journey to the Unbelievable, ervaren gasten een adembenemende reis door de melkweg met een dappere astronaut die op zoek is naar zichzelf. Het publiek van EXENTRICKS, Expect the Unexpected wordt continu verrast in een positief spektakel.

In de nieuwe acrobatische voorstelling ‘Ginger Rope’ in COSMOS gebruiken drie kunstenaars een uniek acrobatisch apparaat dat speciaal voor de show is ontwikkeld. Aerialisten vliegen sierlijk in een baan om het draaiende podium via bewegende touwen die ringen rond de planeten voorstellen.

 

EXENTRICKS is de eerste Cirque du Soleil at Sea-show die gasten in het midden van de show plaatst. Deelname van het publiek speelt een cruciale rol in het verhaal, waardoor je meer dan ooit dicht bij de artiesten komt.

 

Op dit moment worden er exclusief op de Meraviglia-klasse schepen van MSC Cruises in totaal 6 originele Cirque du Soleil at Sea shows opgevoerd. Zie onderstaande video voor een voorproefje van de shows.

 

8 nachten met de MSC Grandiosa


Vaar langs het stralende Messina
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Grandiosa
Vertrekpoort: Genua
Reisduur: 8 nachten
vanaf:

€ 799

7 nachten met de MSC Grandiosa


Cruise in 8 dagen naar Barcelona met MSC Cruises
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Grandiosa
Vertrekpoort: Barcelona
Reisduur: 7 nachten
vanaf:

€ 779

7 nachten met de MSC Grandiosa


Geniet van het adembenemende Marseille met MSC Cruises
Rederij: MSC Cruises

 

Meer info

Schip: MSC Grandiosa
Vertrekpoort: Napels
Reisduur: 7 nachten
vanaf:

€ 829