22 september 2019

Wereldcruise op Amsterdam van Holland America Line

Vanaf deze week zijn de boekingen geopend voor de wereldcruise van de Amsterdam vanuit Fort Lauderdale in Florida op 4 januari 2021. De Amsterdam gaat wederom op haar jaarlijkse Wereldcruise, ditmaal 129 dagen. Je bezoekt tijdens deze wereldcruise cruise 47 havens in meer dan 20 landen. De Amsterdam blijft negenmaal ’s nachts aan de kade. Daarnaast zijn er 10 late vertrekken in de avond zodat je veel van die havens kunt zien.

Na het vertrek vanuit Florida, vaart de Amsterdam eerst de Amazone op voordat ze verder gaat in westelijke richting door het Panama Kanaal naar de eilanden in de Pacific, naar Azië, het Midden Oosten en via Europa gaat het schip terug naar Port Everglades.  De Amsterdam wordt daar op 13 mei 2021 ontvangen.

Highlights

Hoogtepunten van de 2021 Grand World Voyage zijn de ontdekking van de Amazone rivier en de doorvaarten door het Panama –  en Suez kanaal. Veel havens op deze wereldcruise zijn bovendien de toegangspoort naar must-see bestemmingen zoals de Chinese Muur, de Taj Mahal, Petra en Efeze. Wanneer de Amsterdam in Azië aanmeert, zijn er overnachtingen in Tokyo en Kobe (Japan), Shanghai en Hong Kong (China), Singapore en Mumbai. Gasten hebben ook in Aqaba (Jordanië) en in Istanbul een tweedaags bezoek.

In de Grote Oceaan ontdekt de Amsterdam drie havens van Hawaii en daarnaast Majuro op de Marshall Eilanden, de eilanden Guam en Saipan. Unieke bestemmingen die niet vaak bezocht worden. In Azië bezoek je in totaal 13 havens: in Japan, China, Vietnam en Singapore. De zes Japanse havens zijn Ishigaki, Naha, Shimizu, Fukuoka, Tokyo en Kobe. In China verblijf je twee dagen in Xingang (Beijing), Shanghai en Hong Kong. Als laatste bezoek je Colombo in Sri Lanka en zie je twee dagen Mumbai, waar je op pad kunt naar de Taj Mahal.

In het Midden-Oosten zie je Fujairah, Dubai en Abu Dhabi, Muscat en Salalah (Oman). Je bent twee dagen in Aqaba waar je de stad Petra kunt bezoeken. Tot slot ga je naar de Middellandse Zee met havens zoals Ashdod en Haifa, beide tweedaagse bezoeken. Daarna zie je onder andere Istanbul, Mykonos, Piraeus, Napels, Malaga en ga je via de Azoren terug naar Fort Lauderdale.

Wil je ook op wereldcruise? De wereldcruise van Holland America Line is beschikbaar vanaf 21598

 

12 nachten met de Sirena


13-daagse droomcruise vanuit Miami
Rederij: Oceania Cruises

 

Meer info

Schip: Sirena
Vertrekpoort: Bridgetown
Reisduur: 12 nachten
Normale prijs vanaf: 1999.00
Korting: 18 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,639

7 nachten met de Celebrity Eclipse


In 8 dagen naar Vancouver
Rederij: Celebrity Cruises

 

Meer info

Schip: Celebrity Eclipse
Vertrekpoort: Vancouver
Reisduur: 7 nachten
Normale prijs vanaf: 1055.00
Korting: 2 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,034

10 nachten met de Majestic Princess


In 11 dagen naar Los Angeles
Rederij: Princess Cruises

 

Meer info

Schip: Majestic Princess
Vertrekpoort: Los Angeles
Reisduur: 10 nachten
Normale prijs vanaf: 1545.00
Korting: 20 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,236