01 oktober 2020

Zaandam terug naar ankerplaats Scheveningen

De Zaandam is weer terug bij de ankerplaats van Scheveningen, na een kort verblijf bij Damen Verolme in de Botlekhaven. Het schip ligt al enige tijd bij de ankerplaats in Scheveningen en kreeg vorige week dinsdag bij Damen Verolme een plekje voor werkzaamheden. Donderdagmorgen vertrok het schip rond kwart voor 9 weer richting de kust.

Verplaatsing naar Engeland

De ankerplaats bij Scheveningen is wel wat stiller geworden. Zo is de Volendam te vinden aan de zuidkust van Engeland. Zij zal zich hoogstwaarschijnlijk in de buurt van of bij de Westerdam voegen, die bevindt zich nabij Torquay.  De komende herfst liggen de schepen daar luwer dan aan de Nederlandse kust. Een aantal andere cruiseschepen van Carnival Corporation heeft daar een plek, zoals schepen van Cunard (Queen Mary 2) en P&O Cruises (Azura, Ventura). Iets verder ten westen, bij Weymouth, liggen de Britannia, Arcadia (beide P&O Cruises) en Queen Victoria.

Scheveningen

Momenteel ligt de Nieuw Statendam nog bij de ankerplaats. De Emerald Princess is na een bezoek aan IJmuiden verder de Noordzee opgevaren en komt volgens de AIS systemen vrijdagochtend terug in Scheveningen.

 

71 nachten met de MS Zaandam


72-daagse cruise rondom het gehele Afrikaanse continent
Rederij: Holland America Line

 

Meer info

Schip: Zaandam
Vertrekpoort: Fort Lauderdale
Reisduur: 71 nachten
vanaf:

€ 11,439

7 nachten met de MS Zaandam


8-daagse reis aan boord van het ms Zaandam
Rederij: Holland America Line

 

Meer info

Schip: Zaandam
Vertrekpoort: Montreal
Reisduur: 7 nachten
vanaf:

€ 1,339

14 nachten met de MS Zaandam


Geniet van een 15-daagse cruise naar Fort Lauderdale
Rederij: Holland America Line

 

Meer info

Schip: Zaandam
Vertrekpoort: Fort Lauderdale
Reisduur: 14 nachten
vanaf:

€ 2,279