24 september 2019

110 miljoen dollar kostende transformatie voor Explorer of the Seas

Royal Caribbean International heeft laten weten dat het cruiseschip Explorer of the Seas een uitgebreide renovatie zal ondergaan. De upgrade zal plaatsvinden voorafgaand aan haar cruiseprogramma in het oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee in de zomer van 2020. De Explorer of the Seas is het vierde schip in de Voyager-klasse dat een 110 miljoen dollar kostende transformatie ondergaat als onderdeel van het Royal Caribbean’s Royal Amplified moderniseringsprogramma. In vier jaar tijd wordt meer dan 1 miljard euro geïnvesteerd in 10 schepen.

Tot de nieuwigheden behoren de The Perfect Storm waterglijbanen, Giovanni’s Italian Kitchen, een nieuw ontworpen zwembadgedeelte met de bar The Lime & Coconut en getransformeerde ruimtes voor kinderen en tieners. Andere aanvullingen zijn het Aziatische Izumi, het Amerikaanse steakhouse Chops Grille, Boleros Latin lounge, Schooner Bar, Playmakers Sports Bar & Arcade, Johnny Rockets Express aan het zwembad en een aparte Starbucks. Het ‘Glow-in-the-dark lasergamen zal debuteren in Studio B, waar ook de ijsbaan is en shows plaatsvinden. Nieuw is ook de escaperoom Clash for the Crystal City.

De Explorer of the Seas wordt vanaf 7 mei 2020 het eerste Amplified schip dat vanuit Rome (Civitavecchia) gaat varen. Ze maakt 8- tot 10-daagse routes naar de beste Italiaanse bestemmingen en Griekse eilanden, van Santorini naar Mykonos en Kreta. Na haar zomerseizoen in Europa staan er vanuit Miami 6- tot 10-daagse cruises naar het oostelijke en zuidelijke gedeelte van de Caribbean op het programma met o.a. een bezoek aan Royal Caribbean’s gerenoveerde privé-eiland Perfect Day at CocoCay.

Wil jij volgend jaar zomer met de vernieuwde Explorer of the Seas cruisen in de Middellandse Zee? Hier onder vind je alvast een aantal leuke cruises met de Explorere of the Seas van Royal Caribbean International

 

Captain Cruise
Cruisereizen
Cruisetravel
Cruisewinkel
Dreamlines
HCC
TUI
Zeetours

 

6 nachten met de Explorer of the Seas


Verken het wonderschone Cozumel
Rederij: Royal Caribbean International

 

Meer info

Schip: Explorer of the Seas
Vertrekpoort: San Juan
Reisduur: 6 nachten
vanaf:

€ 821

7 nachten met de Explorer of the Seas


Ervaar de parels van Kralendijk
Rederij: Royal Caribbean International

 

Meer info

Schip: Explorer of the Seas
Vertrekpoort: San Juan
Reisduur: 7 nachten
vanaf:

€ 1,241