08 januari 2020

cruises van Costa Cruises 2021/2022 met veel nieuwigheden

Costa Cruises heeft bekendgemaakt dat de verkoop is gestart van haar cruises voor de periode april 2021 tot april 2022. Het cruiseprogramma kent veel nieuwigheden. De Italiaanse cruisemaatschappij heeft naast het traditionele aanbod een flink aantal vernieuwende cruises uitgewerkt. De bedoeling is om zowel nieuwe als ervaren cruisereizigers aan te trekken. Vooral het aanbod in het populaire Middellandse Zeegebied wordt uitgebreid. Met veel variatie in zowel lengte van de cruise als bestemmingen wil de rederij met deze cruisevakanties aan de groeiende vraag beantwoorden. 

Wat is nieuw?

In de winter ’21/22 zijn er vijf XXL Middellandse Zee cruises met de Costa Luminosa uit Savona, van 22 tot 35 dagen langs bestemmingen in de Middelandse Zee tot aan de Kaapverden en de Azoren of zelfs een 44 daagse cruise van Savona naar het Caribische gebied. Het voordeel van de XXL cruises is dat op een aantal bestemmingen wordt overnacht met dus meer tijd om te genieten.

Verder is Marokko terug. De Costa Magica zal in de lente van 2021 opnieuw Casablanca en Tanger aandoen. De Costa Favolosa bezoekt Casablanca tijdens de herfstcruises van 2021.

In het oog springt ook het programma van het nieuwste vlaggenschip, de zeer milieuvriendelijke door LNG aangedreven Costa Smeralda, dat bestaat uit twee elementen; van april 2021 tot oktober 2021: Westelijke Middellandse Zee, met Savona, Marseille, Barcelona, Palma de Mallorca, Palermo en Civitavecchia. Tijdens de winter 2021/22 wordt Dubai de thuishaven, voor 1-weekse cruises naar de Emiraten en Oman.

Wie op zoek is naar korte cruises, bijvoorbeeld om voor de eerste keer met cruisen kennis te maken, kan mee met de Costa Fortuna in de lente en de herfst. Verder wordt de capaciteit in Noord-Europa in zomer ’21 verder wordt uitgebreid.

Tot slot krijgt Costa Smeralda er in 2021 een zusterschip bij: Costa Toscana. De komende weken wordt ook de verkoop van de cruises met dit schip opengesteld.

 

22 nachten met de Costa Magica


23-daagse cruise vanaf Pointe-à-Pitre
Rederij: Costa Cruises

 

Meer info

Schip: Costa Magica
Vertrekpoort: Civitavecchia (Rome)
Reisduur: 22 nachten
Normale prijs vanaf: 1205.00
Korting: 37 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 759

21 nachten met de Costa Magica


Maak een droomcruise naar La Romana
Rederij: Costa Cruises

 

Meer info

Schip: Costa Magica
Vertrekpoort: Savona
Reisduur: 21 nachten
Normale prijs vanaf: 1087.00
Korting: 32 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 739

20 nachten met de Costa Magica


La Romana ontdekken met de Costa Magica
Rederij: Costa Cruises

 

Meer info

Schip: Costa Magica
Vertrekpoort: Civitavecchia (Rome)
Reisduur: 20 nachten
Normale prijs vanaf: 1057.00
Korting: 32 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 719