08 augustus 2020

vanaf 16 augustus start MSC Cruises met Middellandse Zee cruises

MSC Cruises heeft vandaag aangekondigd dat het vlaggenschip MSC Grandiosa en de MSC Magnifica vanaf 16 augustus en respectievelijk 29 augustus 2020 de activiteiten in de Middellandse Zee zullen hervatten. Deze cruises varen naar 5 bestemmingen tijdens een 7 nachten cruise. De twee schepen zullen de eerste zijn die een nieuw allesomvattend gezondheids- en veiligheidsprotocol hebben geïmplementeerd. Dit protocol is goedgekeurd door de relevante nationale autoriteiten van de landen die de schepen deze zomer tijdens hun oostelijke en westelijke Middellandse Zee vaarroutes aandoen.

Over het nieuwe protocol zei de uitvoerend voorzitter van MSC Cruises, Pierfrancesco Vago: “We hebben nauw samengewerkt met relevante EU-autoriteiten, nationale gezondheidsinstanties en andere autoriteiten van de landen waar de MSC Grandiosa en de MSC Magnifica aanmeren.” Er zijn richtlijnen ontwikkeld om de gezondheid en veiligheid van alle passagiers aan boord van onze schepen te beschermen. Eveneens zorgen deze richtijnen ervoor dat de lokale inwoners zich op hun gemak voelen bij het verwelkomen van de gasten.

Pierfrancesco Vago: “De nieuwe procedures omvatten universele COVID-19-testen voor alle gasten en bemanning voorafgaand aan inscheping, op elke bestemming kan men alleen met een MSC Cruises-excursie aan wal en de introductie van een COVID-Protection Plan voor verdere gemoedsrust van onze gasten. Met al deze maatregelen kunnen we onze gasten de veiligst mogelijke vakantie bieden”.

Routes

MSC Grandiosa, het vlaggenschip van de rederij, biedt cruises van zeven nachten aan in de westelijke Middellandse Zee en zal aanmeren in de Italiaanse havens van Genua, Civitavecchia (voor Rome) Napels, Palermo en Valletta (Malta). Voor deze cruise kan je vanuit Nederland inschepen in Genua of Civitavecchia. De MSC Grandiosa vaart deze route wekelijks vanaf 16 augustus 2020 en zal vanaf €729 worden aangeboden