Carnival Legend begint opgefrist aan haar Europese zomerseizoen

Image

De Carnival Legend is donderdag in Barcelona aan haar Europese zomerseizoen begonnen. Het cruiseschip van Carnival Cruise Line heeft net een uitgebreide droogdok achter de rug waarbij het is uitgerust met diverse nieuwe faciliteiten en locaties en gerenoveerde openbare ruimtes.

De belangrijkste upgrades zijn onder andere een nieuwe Heroes Tribute Bar & Lounge, die dient als ontmoetingsplaats voor de vele actieve militairen en veteranen die met Carnival varen. Op dit moment zijn er op 13 Carnival schepen Heroes Tribute Bars met authentieke militaire aandenkens, en deze nieuwste toevoeging op Carnival Legend toont de legerlaarzen van Deshauna Barber, peettante van Carnival Horizon en kapitein in de United States Army Reserve.

 

Ook nieuw aan boord van Carnival Legend zijn Chef’s Table, Dreams Studio en een speciale ruimte voor Carnival Adventures. Daarnaast is het steakhouse van het schip opgefrist en omgedoopt tot Fahrenheit 555, is het casino uitgebreid en is de spa omgedoopt tot Cloud 9 Spa & Fitness Center, wat populair is gebleken op de hele Carnival vloot. De winkels op het schip zijn ook onder handen genomen en op het bovenste dek is een nieuwe minigolfbaan geïnstalleerd. Voor de jongere cruisereizigers zijn de ruimtes Circle C en Camp Ocean van het jeugdprogramma ook vernieuwd.

In de komende vier maanden zal Carnival Legend een serie van 16 cruises in Europa maken. Naast Barcelona vertrekt het schip vanuit Dover (Londen) in het Verenigd Koninkrijk en Civitavecchia (Rome) in Italië voor een verscheidenheid aan afvaarten naar bestemmingen in Spanje en Portugal, het Verenigd Koninkrijk en IJsland, Italië en Griekenland. In oktober vaart Carnival Legend een transatlantische ‘Carnival Journey’s’ cruise naar haar nieuwe thuishaven Tampa, Florida. Volgend jaar zal Carnival Legend’s zusterschip Carnival Miracle het Europese seizoen van de cruisemaatschappij varen met Lissabon, Portugal als extra vertrekpunt.