Chef Tom Wong sluit zich aan bij Paul Gauguin’s Nieuwjaarscruise

Paul Gauguin Cruises heeft bekendgemaakt dat de beroemde chef-kok Tom Wong zich aansluit bij het culinaire team aan boord van de Paul Gauguin. Hij zal speciale gerechten en programma’s verzorgen tijdens de Nieuwjaarscruise van de rederij.
De elfdaagse cruise “Cookeilanden en Genootschapseilanden” vertrekt op 27 december 2025 vanuit Tahiti en keert daar ook weer terug. Gasten aan boord kunnen deelnemen aan kookdemonstraties, proeverijen en lezingen onder leiding van chef Wong.
Volgens een persbericht zal chef Wong Hawaiiaanse smaken combineren met de Frans-geïnspireerde, tropische keuken van het schip. Hij creëert speciale gerechten voor de menu’s van de restaurants Le Grill en La Veranda, en voor de Polynesische avond aan boord.
De menu’s maken gebruik van seizoensfruit, vers gevangen vis zoals mahi mahi, maanvis en geelvintonijn, en andere lokaal verkregen ingrediënten.
Alle programmaonderdelen en maaltijden van chef Wong zijn inbegrepen bij de all-inclusive cruise-ervaring.
Chef Wong heeft meer dan 35 jaar ervaring in de luxe horeca en is momenteel docent aan het Culinary Institute of America in Greystone. Hij was ook gastchef bij het James Beard House als onderdeel van hun Guest Hotel Series.
Hoogtepunten van de reis zijn onder andere het eiland Aitutaki, het privé-eilandje Motu Mahana van Paul Gauguin Cruises, en Rarotonga.
Paul Gauguin voegde eraan toe dat chef Wong eerder te zien was op de Discovery Channel-serie “Great Chefs of Hawaii” en op Food Network’s “Cooking Across America”, naast andere televisieprogramma’s.







 
Reactie