Cruises rond feestdagen aan tot en met 2025 met Oceania Cruises

Image

Oceania Cruises heeft de cruises rond de feestdagen voor de cruiseseizoenen 2023-24 en 2024-25 bekendgemaakt. Er worden op de 7 cruiseschepen in de vloot meer dan 40 reizen aangeboden met vertrek uit Miami, Lima, Sydney, Singapore, Abu Dhabi en Dubai.

Entertainment aan boord van de feestelijke afvaarten omvat onder meer een lezing van ‘Twas the Night Before Christmas” op Kerstavond, bezoeken van de Kerstman en zijn helpers, kerstliederen zingen, avondshows op Kerstavond en Eerste Kerstdag, een tentoonstelling voor de verlichting van de Menora en speciale diensten zowel op Kerstavond als op Eerste Kerstdag.

Bij de nieuwjaarsvieringen zijn er countdown-feestjes met een speciale champagnetoost ter gelegenheid van de jaarwisseling, en een galabrunch op nieuwjaarsdag, met taarten, cheesecakes, macarons en soesjes.

“Cruisen aan boord van een luxueus schip vol feestelijke menu’s, glinsterende decoraties en feestelijk entertainment is een buitengewone manier om de feestdagen door te brengen”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceania Cruises. “Onze verzameling routes tijdens de feestdagen creëert herinneringen bij onze gasten die een leven lang meegaan.”

Hoogtepunten van het seizoen 2023-2024 zijn onder meer:

Een 12-daagse “Caribbean Wanderlust” cruise aan boord van het nieuwe schip van de cruisemaatschappij, Vista, met een retourvlucht vanuit Miami;
Een 12-daagse “Gems of the Leewards” reis aan boord van de Insignia;
Een 24-daagse “Legendary Latin America” reis van Lima naar Buenos Aires aan boord van de Marina;
Een 14-daagse “Awe of Australia”, varend van Sydney naar Bali aan boord van de Regatta;
Een 24-daagse “Tropics of Capricorn” reis van Singapore naar Papeete aan boord van de Nautica.

Hoogtepunten van het seizoen 2024-2025 zijn onder meer:

Een 10-daagse “Hidden Caribbean Coves” die van Miami naar Miami vaart aan boord van de Vista;
Een 14-daagse “Mangroves of the Maya” route van Miami naar Bridgetown aan boord van de Sirena;
Een 21-daagse “Sheiks to Shrines” varend van Abu Dhabi naar Singapore aan boord van de Riviera.