Explora II: later opgeleverd

Image

Explora Journeys en scheepsbouwer Fincantieri hebben vandaag het gezamenlijke besluit aangekondigd om een ??nieuwe leverdatum voor de Explora II vast te stellen. Na zorgvuldige en gedetailleerde beoordelingen van de Explora II werd besloten dat er meer tijd nodig was voor de uiteindelijke voltooiing van het schip.

Explora II wordt nu op 12 september 2024, in plaats van begin augustus, opgeleverd en de eerste reis van het nieuwe schip vindt plaats op 16 september 2024 vanuit Civitavecchia (Rome), Italië, met een reis van zeven nachten naar Sorrento, het eiland Lipari, Trapani en Siracusa op Sicilië, Valletta op Malta en Tarragona in Spanje. Cruises beginnen bij 7 nachten en kunnen worden verlengd tot 14 of 21 nachten, waarbij alle vertrekken vanuit gemakkelijk bereikbare havens zoals Civitavecchia in Italië en Barcelona in Spanje plaatsvinden en herhalingshavens worden vermeden tijdens de combineerbare reizen.

Explora Journeys neemt contact op met gasten die geboekt hebben op de betrokken reizen, rechtstreeks of via hun reisadviseurs, om een ??alternatieve reis te regelen op Explora II of zusterschip Explora I, dat ook in de Middellandse Zee vaart.

Explora II zal daarna de westelijke Middellandse Zee bevaren en een selectie van bekende bestemmingen bezoeken, zoals Portofino, Porto Cervo, Saint-Tropez, Calvi, Mahon en Monte Carlo, met afvaarten inclusief overnachtingen en langere verblijven in de haven.