Explora Journeys komt met nieuw Anthology concept

Image

Explora Journeys heeft de lancering aangekondigd van haar nieuwe Italiaanse concept voor Anthology, een restaurant waarbij de focus ligt op de Italiaanse keuken. Anthology, gecreëerd door Franck Garanger, Hoofd Culinaire zaken bij Explora Journeys, neemt passagiers mee op een culinaire reis waarbij elk gerecht de regionale ingrediënten en smaken van Italië bevat.

“Anthology is meer dan alleen een restaurant; het is een reis door het gastronomische landschap van Italië”, aldus Garanger. “Voor mij gaat de Italiaanse keuken over respect voor de mensen, de ingrediënten en de tradities die al generaties lang worden doorgegeven. Het gaat om het delen van de ziel van Italië, gerecht voor gerecht. Dit wordt een culinaire weerspiegeling van de diversiteit aan bezienswaardigheden, geuren en smaken van de Italiaanse keuken, waar ik diep gepassioneerd over ben.”

Cruisereizigers kunnen zich onderdompelen in de verschillende stijlen van de Italiaanse keuken, van de truffelrijke smaken van Piemonte in het noorden tot de specialiteiten van het zuiden, met lokale producten en traditionele technieken. Hoogtepunten zijn mediterrane zeebaars met Arabica-koffie en tonkaboon en cannelloni van sint-jakobsschelp met zwarte truffel. Er zijn ook veganistische opties verkrijgbaar.

Het Anthology proefmenu is verkrijgbaar voor €140 per persoon, met een optioneel wijnarrangement voor €60 per persoon.