Holland America Line heeft eigen wijn

Image

Holland America Line introduceert deze maand haar allereerste mousserende merkwijn in samenwerking met Four Feathers Wine Services, gevestigd in Prosser, Washington. Deze exclusieve mousserende wijn wordt gemaakt met behulp van Methode Traditionnelle, dezelfde techniek voor het produceren van Champagne.

“Ons doel was om een wijn te creëren die het gevoel van luxe aan boord verhoogt”, zegt Drew Foulk, Senior manager senior manager Beverage & Dining operations &  Innovation bij Holland America Line. “Of onze gasten nu een speciale gelegenheid vieren of gewoon verwend worden tijdens hun reis, we streven ernaar om hen iets echt uitzonderlijks te bieden.”

“We zijn verheugd om samen te werken met Holland America om deze uitzonderlijke mousserende wijn te maken,” zegt Rebecca De Kleine, General Manager en Directeur wijnmaken bij Four Feathers Wine Services. “Deze wijn laat het beste zien van ons landgoedfruit, verbouwd in de beroemde Columbia Valley. Het Four Feathers team heeft ervoor gezorgd dat elke fles een perfecte balans is van traditie en innovatie. Duurzaamheid vormt de kern van alles wat we doen, van wijngaardpraktijken tot productie, en zorgt ervoor dat onze toewijding aan milieubeheer de kwaliteit en integriteit van deze wijn versterkt.”

De mousserende wijn van Holland America Line zal per glas en fles verkrijgbaar zijn in alle restaurants en bars in de hele vloot. Het zal ook te zien zijn op belangrijke evenementen, waaronder de Captain’s Toast en Mariner Reception, en kan worden gekocht voor cadeaupakketten in de hut. De wijn zal naar verwachting aan het eind van de maand beschikbaar zijn voor gasten.