Oceania Cruises kondigt zeven nieuwe zomerafvaarten voor 2025 aan

Image

Oceania Cruises heeft zeven nieuwe afvaarten voor de zomer van 2025 naar Frans-Polynesië en Hawaï aangekondigd aan boord van de Regatta.

De nieuwe reizen zullen Frans-Polynesië en Hawaï verkennen in de maanden augustus, september en oktober. De routes omvatten bezoeken aan Bora Bora, Tahiti, Raiatea, Nuku Hiva en meer.

“Bij Oceania Cruises bieden we een boeiend aanbod aan afvaarten in Frans-Polynesië en Hawaï, waarbij we minder bekende kustlijnen in kaart brengen en reizigers naar kleine havens en afgelegen eilanden brengen dankzij onze kleine, luxueuze schepen”, aldus Frank A. Del Rio, president van Oceanië Cruises.

“Een van de hoogtepunten van deze delen van de wereld is ongetwijfeld het eten. Of je nu Bora Bora en Nuku Hiva of Nawiliwili en Hilo verkent, de smaken van deze eilanden zijn net zo bedoeld om van te genieten als van het spectaculaire landschap.”

De nieuwe routes, varend vanuit Tahiti of Honolulu, variëren van 10 tot 18 dagen en gaan op 4 oktober 2023 open voor reserveringen.

De nieuwe afvaarten van Oceania Cruises in 2025 omvatten:

Polynesian Dreams: 15 dagen varen van Honolulu naar Papeete, met bezoeken aan Honolulu, Nawiliwili, Lahaina, Kailua-Kona, Hilo, Nuku Hiva, Rangiroa, Raiatea, Bora Bora en Papeete. Vertrek op 1 augustus en 15 september 2025.

Tahitian Legends: een 10-daagse cruise van Papeete naar Papeete, met bezoeken aan Papeete, Moorea, Fakarava, Nuku Hiva, Rangiroa, Bora Bora en Raiatea. Vertrek op 16 en 26 augustus en 5 september 2025.

Divine Pacific Oases: een 15-daagse reis van Honolulu naar Papeete aan boord van de Regatta, met bezoeken aan Honolulu, Nawiliwili, Kahului, Kailua-Kona, Hilo, Nuku Hiva, Rangiroa, Raiatea, Bora Bora en Papeete. Vertrek op 30 september 2025.

Song of Polynesia: Een 18-daagse cruise van Papeete naar Los Angeles met bezoeken aan Papeete, Moorea, Rangiroa, Nuku Hiva, Hilo, Lahaina, Honolulu, Nawiliwili en Los Angeles. Vertrek op 15 oktober 2025.