Royal Caribbean introduceert loyaliteitsstatus matchprogramma

Image

Royal Caribbean Group heeft aangekondigd dat loyaliteitsleden van haar drie merken – Royal Caribbean International, Celebrity Cruises en Silversea – dezelfde status krijgen voor alle drie de merken.

Met het Royal Caribbean Group Loyalty Status Match programma kunnen leden van Royal Caribbean’s Crown & Anchor Society, Celebrity Cruises’ Captain’s Club en Silversea’s Venetian Society dezelfde status krijgen voor aankomende cruises op een zustermerk. De nieuwe voordelen aan boord voor leden met dezelfde status beginnen met afvaarten die vertrekken op 5 juni 2024.

“We streven ernaar om gasten binnen onze merkenportfolio ervaringen te bieden die hen tegemoet komen voor alle momenten in het leven”, zegt Jason Liberty, president en CEO van Royal Caribbean Group.

“Elk van onze gedifferentieerde merken heeft gepassioneerde fans die trots zijn op de status die ze hebben bereikt door herhaalde reizen. Voor het eerst in de cruise-industrie beloont ons nieuwe Loyalty Status Match-programma gasten die met verschillende van onze merken reizen. Dit is nog een stap in ons streven om de vakantie van je leven om te zetten in een leven van vakanties.”

De hoogtepunten van het programma zijn:

  • Status Erkenning: Leden van Crown & Anchor Society, Captain’s Club en Venetian Society komen nu in aanmerking voor één-op-één statusmatch voor alle drie de merken na inschrijving voor elk programma.
  • Voordelen aan boord: Reizigers die met een van de drie merken varen, kunnen profiteren van de voordelen aan boord die elk merk biedt voor hun gelijkwaardige status.
  • Status matching: Gasten die zich al hebben ingeschreven voor meerdere loyaliteitsprogramma’s worden binnen zeven dagen automatisch gematcht tussen de verschillende merken.
  • Verbeterde reiservaring: Statusmatching stelt gasten in staat om te kiezen uit een breder aanbod van vakantie-ervaringen en bestemmingen.