Thema cruises bij Cunard in 2025: Cultuur en Culinair

Image

Cunard heeft haar programma van Event Voyages 2025, de thema cruises, onthuld. Deze vinden plaats op de Queen Mary 2, Queen Elizabeth en Queen Victoria. De themacruises bestaan uit experts die aan boord komen uit de wereld van kunst, gastronomie, wijn en entertainment, met optredens, vraag- en antwoordsessies en praktische workshops.

De luxe cruisemaatschappij zal vanaf februari 2025 zeven routes aanbieden, variërend van vijf tot elf nachten. Deze omvatten:

Great Australian Culinary Voyage op Queen Elizabeth

Bevat enkele van de meest succesvolle chef-koks, producenten en voedselcritici van Australië, evenals een speciaal driegangendiner voor de Britannia- en Grills-restaurants en een op maat gemaakte culinaire ervaring aan wal in Hobart. Vertrek op 6 februari 2025 van Sydney naar Tasmanië. Prijzen beginnen vanaf $ 1333 per persoon, op basis van twee personen die een Britannia-balkonhut delen.

Filmfestival op zee, Queen Mary 2

Een cruise van zeven nachten, in samenwerking met het British Film Institute, omvat een samengesteld schema van activiteiten en evenementen zoals vertoningen, gesprekken met iconen uit de industrie, quizzen en vraag- en antwoordsessies. Vertrek op 8 maart 2025. Prijzen beginnen vanaf $ 1193 per persoon, op basis van twee personen die een Britannia-balkonhut delen.

185e Cunard-jubileumcruise, Queen Mary 2

Een reisroute van zeven nachten die de geschiedenis van Cunard viert met inzichten van maritieme historici en een herdenkingsdiner. Vertrek op 24 juni 2025. Prijzen beginnen vanaf $ 1651 per persoon, op basis van twee personen die een Britannia-balkonhut delen.

Dans de Atlantische Oceaan, Queen Mary 2

Een transatlantische cruise van zeven nachten die de wereld van de dans viert. Zes toonaangevende dansers van het English National Ballet zullen de gasten aan boord vergezellen, met uitvoeringen van klassieke en hedendaagse balletten in het Royal Court Theatre. Vertrek op 8 augustus 2025. Prijzen vanaf $ 1854 per persoon op basis van twee personen die een Britannia-balkonhut delen.

Anthony Inglis en het Nationaal Symfonie Orkest, Queen Mary 2

Gasten op deze cruise van zeven nachten worden ondergedompeld in de wereld van de klassieke muziek, aan boord gebracht door Anthony Inglis, die het Britse National Symphony Orchestra dirigeert. Vertrek op 3 september 2025. Prijzen beginnen vanaf $ 1397 per persoon, op basis van twee personen die een Britannia-balkonhut delen.

Voyage du Vin op Queen Victoria

Een reis van 11 nachten, in samenwerking met Corney & Barrow, een van de oudste onafhankelijke wijnhandelaren van Groot-Brittannië, met lezingen, proeverijen en evenementen met vooraanstaande connaisseurs en experts uit de sector. Vertrek op 13 oktober 2025. Prijzen beginnen vanaf $ 1142 per persoon, op basis van twee personen die een Britannia-balkonhut delen.

Literatuurfestival op zee, Queen Mary 2

Deze reis van zeven nachten omvat een evenementenprogramma samengesteld door de kranten The Times en The Sunday Times, en het Cheltenham Literature Festival, met speciale gasten zoals journalist en presentator Sophie Raworth, en schrijver en presentator Richard Coles. Vertrek op 8 december 2025. Prijzen beginnen vanaf $ 1142, gebaseerd op twee personen die een Britannia-balkonhut delen.