Win een gratis cruise op schepen van Norwegian Cruise Line

Image

In samenwerking met Sony Pictures Television brengt Norwegian Cruise Line “Wheel of Fortune Interactive” oftewel een interactief Rad van Fortuin spel naar 16 van haar schepen in het voorjaar van 2024.

Het spel wordt als eerste geïntroduceerd aan boord van Norwegian Escape en zal ook debuteren op Norwegian Bliss, Breakaway, Dawn, Encore, Epic, Gem, Getaway, Jade, Jewel, Joy, Pearl, Sky, Spirit, Star en Sun.

In het hoofdtheater en met behulp van de innovatieve interactieve technologie van TimePlay kunnen passagiers genieten van het spel als toeschouwer of meespelen vanaf hun mobiele apparaten. Ze nemen het live op tegen andere cruisereizigers om op een realtime leaderboard te komen en krijgen ook de kans om als deelnemer op het podium te staan.

“We zijn toegewijd om onze gasten entertainment van hoge kwaliteit te bieden tijdens hun cruisereis,” zei Craig Steyn, NCL’s vice president van onboard revenue operations. “Onze gasten krijgen nu de kans om deel uit te maken van de iconische, Emmy-award winnende ‘Wheel of Fortune’ spelshow. Het zal niet alleen dezelfde opwinding brengen als de TV-klassieker, maar gasten zullen ook de kans krijgen om mee te spelen en onderweg geweldige prijzen te winnen, waaronder een gratis cruise!”