Dutch Cruise Line

Dutch Cruise Line is opgericht door een team van specialisten op het gebied van riviercruises. De oprichters hebben niet alleen een schat van ervaring in de organisatie, uitvoering en het management van riviercruises, maar zijn ze ook nog eens specialist in het organiseren en uitvoeren van riviercruises met bijzondere bestemmingen. Alles met een duidelijk doel voor ogen: Echte kwaliteit, waarbij de passagier centraal staat! Wij onderscheiden ons bij Dutch Cruise Line in zin dat er vrijwel altijd gevaren wordt met een kapitein/eigenaar aan boord. Dit betekent dat er op deze wijze nog meer persoonlijke zorg kan worden gegeven aan de uitvoering van de cruise aan boord, of met andere woorden : de kapitein zelf staat garant voor een uitstekende service aan boord!

Moderne vloot
Met een moderne vloot van eigen schepen met beperkte afmetingen varen wij naar de Duitse en Poolse Oostzee-eilanden langs de schitterende natuur van de Oderdelta. De schepen “Princess” en “Johannes Brahms” varen meerdere malen per jaar (meestal in de lente) tot in het centrum van Praag. Gedurende de adventsperiode bezoeken onze schepen de intieme, zeer gezellige (en niet overvolle!) Kerstmarkten in Vlaanderen. Ook onze (fiets)cruises door de Belgische Ardennen zijn in korte tijd zeer populair geworden!

Onvergetelijke cruisevakantie
Onze gastvrije vriendelijke en goed opgeleide bemanning stelt alles in het werk om de passagiers van Dutch Cruise Line steeds weer een onvergetelijke cruisevakantie te laten beleven! Aan boord van de schepen mag niet gerookt worden, met uitzondering van een aantal tafels op het zonnedek.

Wij hopen dat u via onze website een duidelijk beeld krijgt van het unieke karakter van onze bijzondere cruiseproducten en de toegevoegde waarde daarvan. Of het nu gaat om seniorencruises, reisgezelschappen, charters, incentives of hotelovernachtingen, bij Dutch Cruise Line bent u c.q. zijn uw gasten aan het juiste adres.

11 nachten met de Norwegian Sun


Bewonder het mooie Da Nang
Rederij: Norwegian Cruise Line

 

Meer info

Schip: Norwegian Sun
Vertrekpoort: Hongkong
Reisduur: 11 nachten
Normale prijs vanaf: 1534.00
Korting: 10 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,381

14 nachten met de Mein Schiff 5


Vaar met de Mein Schiff 5 naar Triest
Rederij: TUI Cruises

 

Meer info

Schip: Mein Schiff 5
Vertrekpoort: Triest
Reisduur: 14 nachten
Normale prijs vanaf: 2042.00
Korting: 5 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,940

17 nachten met de Carnival Freedom


18-daagse droomcruise vanuit Galveston
Rederij: Carnival Cruise Lines

 

Meer info

Schip: Carnival Freedom
Vertrekpoort: Seattle
Reisduur: 17 nachten
Normale prijs vanaf: 1451.00
Korting: 19 %
Speciale cruiseadvisor.nl prijs:

€ 1,175